сите категории
EN
Модел на производ

ВИЕЛИ со голема копија со висок квалитет 24v вентилатор на испарувачот на климатик Songz

Модел: ZHF2101SZZ
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤12.5A / 27.0A
Брзина: 3900 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1000m³ / h

Пребарување


Контакт