сите категории
EN
Модел на производ

TS16949 универзален 24V фабрички центрифугален вентилатор за транспорт

Модел: ZHF2101
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤12.5A / 27.0A
Брзина: 3900 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1000m³ / h

Пребарување

Контакт