сите категории
EN
Модел на производ

Најпопуларен 335mm автобус вентилатор на вентилаторот за испарување климатизација на автобус

Model:ZHF2827B
Тест напон: 27V
Тековната≤12.5A
Брзина: 3900 200rpm
Статички притисок : 100Pa
Air volume≥1100/m³/h

Пребарување

Контакт