сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор на вентилаторот за климатизација со низок шум, кој го заменува Спал

Модел: ZHF2601
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤10.0A / 16.0A
Брзина: 4600 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥650m³ / h

Пребарување

Контакт