сите категории
EN
Модел на производ

Замена на вентилатор за испарување на клима-камион со низок шум

Модел: ZHF2601
Тест напон: 27V/13.5V
Струја≤10.0A/16.0A
Брзина: 4600±200 вртежи во минута
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздух≥650 m³/h

Пребарување

Контактирајте нѐ