сите категории
EN
Модел на производ

Висококвалитетен вентилатор за загревање на радијаторот со голема брзина 24волути

Модел: ZHF2725AZ
Тест напон: 27V
Тековната≤11.5A
Брзина: 3800 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1000m³ / h

Пребарување

Контакт