сите категории
EN
Модел на производ

Висококвалитетна голема брзина 12volts dc бранеа топол воздух вентилатор за радијатори

Модел: ZHF2725A
Тест напон: 27V
Тековната≤11.5A
Брзина: 3800 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1000m³ / h

Пребарување


Контакт