сите категории
EN
Модел на производ

Висок квалитет 345mm со високи перформанси за ладење на автобуси со двојно вентилатор ZHF2827A со отпорник

Модел: ZHF2827A
Тест напон: 27V
Тековната≤13.0A
Брзина: 4100 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1100m³ / h

Пребарување

Контакт