сите категории
EN
Модел на производ

Добар квалитет со добра цена 24volts ДЦ единечен вентилатор ZHF2603

Модел: ZHF2603
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤3.0A / 8.0A
Брзина: 3450 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥450m³ / h

Пребарување

Контакт