сите категории
EN
Модел на производ

Фабричко директно снабдување 24volts инженерско возило вентилатор ZHF2602Dz со 13 месеци гаранција

Модел: ZHF2602DZ
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤6.0A / 14.0A
Брзина: 3700 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥800m³ / h

Пребарување

Контакт