сите категории
EN
Модел на производ

Кина на големо 6000hours 24volts dc мотор на вентилатор испарувач ZHF2317

Модел: ZHF2317
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤6.0A / 14.0A
Брзина: 3600 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥800m³ / h

Пребарување

Контакт