сите категории
EN
Модел на производ

Кина Најновата единечна центрифугална вентилатор со мала големина што го заменува Спал

Модел: ZHF2103Z
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤10.0A / 22.0A
Брзина: 3700 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥400m³ / h

Пребарување

Контакт