сите категории
EN
Модел на производ

Кина најпопуларна со поголема големина испарува мотор на вентилаторот за радијатор

Модел: ZHF2101K
Тест напон: 27V
Тековната≤12.5A / 26.0A
Брзина: 3900 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1800m³ / h

Пребарување

Контакт