сите категории
EN
Модел на производ

Кина најпопуларните 24volts 4 брзински вентилатор на камиони ZHF2601Z

Модел: ZHF2601Z
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤10.0A / 16.0A
Брзина: 4600 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥650m³ / h

Пребарување

Контакт