сите категории
EN
Модел на производ

Кина фабрика цена 12volts бранеа близнак близнаци вентилатор

Модел: ZHF2623A
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤5.1A / 10.5A
Брзина: 3600 180rpm
Моќност: 130W

Пребарување

Контакт