сите категории
EN
Модел на производ

Голем проток на голема струја на воздухот 12volts DC бранеа камион центрифугална вентилатор

Модел: ZHF2601L
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤10.0A / 18.0A
Брзина: 4600 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥650m³ / h

Пребарување

Контакт