сите категории
EN
Модел на производ

WEILI ZHF245 голема брзина 24 со голема брзина вентилатор на вентилаторот на моторот

Модел: ZHF245
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤7.0A / 18.0A
Брзина≥2500 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥700m³ / h


Пребарување

Контакт