сите категории
EN
Модел на производ

VA03-BP70 / LL-37S 11 инчен автобус клима-уред за вентилатор на кондензатор, 24V DC

Модел: LNF2202X
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤7.5A / 14.5A
Брзина: 2900 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1800m³ / h

Пребарување


Контакт