сите категории
EN
Модел на производ

Универзален BUS електронски 12v / 24V DC вентилатор на кондензаторот со железна мрежа

Модел: LNF253
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤8.5A / 16.5A
Брзина: 2800 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1800m³ / h
Пребарување

Контакт