сите категории
EN
Модел на производ

Универзален кондензатор за климатизација Универзален автобус Вентилатор на вентилаторот A / C на вентилаторот за вентилаторот

Модел: LNF2201NXQ7
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤10.5A / 22A
Брзина: 3300 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2600m³ / h

Пребарување

Контакт