сите категории
EN
Модел на производ

Универзален вентилатор на кондензаторот за климатизација на автобусот 24v 12v DC вентилатор на моторот со лопати 7

Модел: LNF22017
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤7.5A / 14.5A
Брзина: 2900 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2000m³ / hПребарување

Контакт