сите категории
EN
Модел на производ

TS16949 Добавувач на вентилаторот за ладење кондензатор за климатизација и климатизација на климатизација за денсо

Модел: LNF256
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤6.0A / 14.0A
Брзина: 2600 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1800m³ / h

Пребарување

Контакт