сите категории
EN
Модел на производ

Резервни делови LNF2201XQ7 автобуси 24volt dc аксијален вентилатор за климатизација

Модел: LNF2201XQ7
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤7.0A / 15.0A
Брзина: 2900 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2000m³ / h

Пребарување

Контакт