сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор за климатизација на фабриката за снабдување со фабрики, вентилатор на кондензатор на 11 инчи

Модел: LNF2202
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤7.5A / 14.5A
Брзина: 2900 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1800m³ / h

Пребарување

Контакт