сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор на ладилникот на DC 24v 12v, вентилаторот на кондензаторот, вентилаторот за ладење

Модел: LNF2201NQ7
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤10.5A / 22.0A
Брзина: 3300 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2600m³ / h


Пребарување

Контакт