сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор на кондензаторот 24v најдобри резервни делови за автобуси на Кинг Лонг

Модел: LNF2201X7
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤8.0A / 15.0A
Брзина: 2900 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2000m³ / h

Пребарување

Контакт