сите категории
EN
Модел на производ

Автобус / камион / компресорски климатик Аксијален вентилатор од exексин вентилатор, вентилатор на кондензаторот

Model:LNF2201XJ5
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤7.5A / 14.5A
Брзина: 3000 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2000m³ / h


Пребарување

Контакт