сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор на таванот на автобусот на покривот 12 ”со лопати на 5

Модел: LNF2201Q5
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤8.5A / 15.5A
Брзина: 2800 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2000m³ / h

Пребарување

Контакт