сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор на кондензаторот 24V за климатизација на автобусот, вентилатор за ладење на лопати 3

Модел: LNF25013
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤5.0A / 12.0A
Брзина: 2700 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥800m³ / hПребарување

Контакт