сите категории
EN
Модел на производ

Систем за вентилација на вентилаторот за вентилатор на вентилаторот за автобус во автобус, 12 / 24v dc Оскален вентилатор

Модел: LNF2201
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤7.5A / 14.5A
Брзина: 3000 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2000m³ / h

Пребарување

Контакт