сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор на кондензаторот за климатизација на автобус DC 12V / 24V вентилатор на радијаторот

Модел: LNF2216A
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤13.5A / 26.5A
Брзина: 2500 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2600m³ / h


Пребарување

Контакт