сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор за кондензатор без четки за климатик, автоматски вентилатор 24v

Модел: LNF2201W
Тест напон: 26V
Тековната≤13.5A
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2500m³ / hПребарување

Контакт