сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор за вшмукување A / C Аксијален вентилатор 12 инчен 24v / 12V Вентилатор на кондензаторот

Модел: LNF2201X
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤7.5A / 14.5A
Брзина: 3000 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2000m³ / h

Пребарување

Контакт