сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор на кондензаторот A / C за автобус 12V замена на моторот на вентилаторот на ладилникот 9 со лопати

Модел: LNF22019
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤9A / 15.0A
Брзина: 2800 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2000m³ / h

Пребарување

Контакт