сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор на кондензаторот за ладење на електричен ладилник за електрично ладење на климатик за климатик за BUS / камиони

Модел: LNF2781X
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤8A / 16A
Брзина: 2800 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1800m³ / h

Пребарување

Контакт