сите категории
EN
Модел на производ

24v / 12v универзален вентилатор на кондензаторот на автобусот со лопатки на кривата 5

Модел: LNF2201WQ5
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤8.5A / 15.5A
Брзина: 2800 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥m³ / h


Пребарување

Контакт