сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор на кондензаторот за климатизација на 24V автобус, автоматски / аксијален вентилатор

Модел: LNF2201XJQ7
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤7.0A / 15.0A
Брзина: 2900 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2000m³ / h


Пребарување

Контакт