сите категории
EN
Модел на производ

16 инчен 12V 24V автобус A / C вентилатор на ладилникот, вентилатор за ладење за автомобилски автомобил

Модел: LNF2216N
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤12A / 24A
Брзина: 2500 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2600m³ / h

Пребарување

Контакт