сите категории
EN
Модел на производ

12inch 24 вентилира автоматски A / C универзален вентилатор на кондензаторот

Модел: LNF2201S
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤7.5A / 14.5A
Брзина: 3000 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2000m³ / h

Пребарување

Контакт