сите категории
EN
Модел на производ

Аксијален вентилатор на климатик 11 инчи со кабелски вентилатор со пластична мрежа

Модел: LNF2202SX
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤7.5A / 14.5A
Брзина: 2900 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1800m³ / hПребарување

Контакт