сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор за кондензатор на универзална универзална автомобилска автомобилска мрежа

Модел: LNF2201SX
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤7.0A / 15.0A
Брзина: 3000 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2000m³ / h

Пребарување

Контакт