сите категории
EN
Модел на производ

Автобус A / C 11минусен вентилатор на кондензаторот со пластичен капак

Модел: LNF2202S
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤7.5A / 14.5A
Брзина: 2900 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1800m³ / h

Пребарување

Контакт