сите категории
EN

апликации

Компанијата е специјализирана за производство и продажба на сите видови вентилатори и четки за испарување на четкичките и вентилатори за кондензација, климатизери за климатизација за инженерски возила, радијатори за автомобили, одмрзнувачи, пумпи за греење, ладилни ладилни автомобили и вентилатори за ладење на мотори и други производи. Во моментов, таа се совпадна со многу добро познати нови енергетски постројки и автобуси за климатизација во Кина и има право самостојно да увезува и извезува. Нејзините производи се извезени во многу земји и региони, како САД, Италија, Кореја, Тајланд, Малезија, Русија, Африка, Блискиот исток и така натаму.