Kabeh Kategori
EN

Pertunjukan AAPEX

2019-11-01

Pameran Layanan Otomotif Amérika lan Pameran Sawise Dodolan AAPEX minangka pameran layanan sawise-sales otomotif gedhe lan pameran perdagangan mobil skala gedhe ing Amerika Serikat. Kanthi dhukungan saka loro asosiasi industri otomotif utama lan Departemen Perdagangan AS, iku minangka cara kanggo ngetik pasar otomatis Amérika Lor lan Eropa.

Perusahaan kita bakal melu pertunjukan AAPEX. Rincian sing kapacak ing ngisor iki.

Alamat: Pusat Sands Expo & Convention, 3355 Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV89109
Nomer papan: 10305
Tanggal: 5 tanggal November nganti 7 tanggal November, 2019

Mangkono kanthi tulus ngajak sampeyan lan perusahaan kanggo ngunjungi kami. Delengen sampeyan!