Kabeh Kategori
EN

2019 CIAAR (Pameran AC Auto 17th Shanghai Internasional & Pameran Penyejukan Pengangkutan)

2019-11-01

Minangka produsen penggemar bis, blowers lan motor ing China, bagean Auto Weili bakal mlebu ing 2019 CIAAR taun iki lan nggawa produk kita ing pertunjukan. Model sing digawa ditampilake kaya ing ngisor iki.

Mangkono kanthi tulus ngaturake kabeh pelanggan kanggo ngunjungi 1E13 booth. Delengen sampeyan!



Sadurunge: Pertunjukan AAPEX

Sabanjure: Ana